Американський актор, сценарист і кінорежисер Бен Аффлек відкрито визнав свої слабкості, головна з яких - алкоголізм.

Про це голлівудська зірка розказав в об'ємному інтерв'ю The New York Times.

За словами актора, він майже не бачив свого батька тверезим до 19 років, а в його родині в принципі завжди були проблеми - від психічних (два суїциди) до залежностей (включаючи героїнову).

Як звзнався Аффлек, він пив відносно нормально до 2015-2016 років. У цей момент актор відчув, що його шлюб розвалюється, і став налягати на алкоголь сильніше. Це лише породило нові проблеми в шлюбі, і в 2018 році він все-таки розлучився з Дженніфер Гарнер, з якою встиг завести трьох дітей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Найбільше у своєму житті я жалкую про це розлучення. Сором сам по собі дуже токсичний. У нього немає позитивного побічного продукту. Ти просто довгий час варишся в ненависті до себе і живеш із заниженою самооцінкою", - зізнався Аффлек.

Як зазначає видання, саме страх перед черговим зривом змусив актора відмовитися від ролі Бетмена.

Уже в 2016 році, коли Аффлек просував "Бетмена проти Супермена" і сильно пив, в мережі зародився мем "Сумний Аффлек":

А проблеми на виробництві "Ліги справедливості" і поготів розчавили весь ентузіазм актора.

"Я показав декому сценарій "Бетмена". Мені відповіли: "Я думаю, що сценарій хороший. А ще я думаю, що ти вп'єшся до смерті якщо знову переживеш те, що пережив щойно", - розповів Аффлек.

Після цього актор спочатку відмовився від постановки фільму, а потім і від головної ролі, поступившись Метту Рівзу і Роберту Паттінсону.

У 2020 році вже можна сказати, що кар'єра Аффлека поступово налагоджується - в найближчі місяці у нього вийде аж чотири фільми, включаючи спортивну драму "Поза грою" (The Way Back), де він грає тренера-алкоголіка, який бере під своє начало баскетбольну команду .

Фільм став автобіографічним для актора, і найбільше складнощів у нього виникло з баскетболом, а не з зображенням питущого чоловіка середніх років.

За словами Аффлека, велику моральну підтримку йому надали Бредлі Купер і Роберт Дауні молодший - перший, як відомо, страждав від алкоголізму, а другий - вживав наркотики.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Бен Аффлек знову поповнив ряди холостяків