Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких відео, заінтригувавши шанувальників зміною стилю і новим кліпом. Так, артистка позувала з ніжно-рожевими волоссям замість звичного яскраво-блакитного каре, і так званими "масками", зізнавшись, що зйомки тривали дуже довго і закінчилися лише о 4 ранку.

Варто відзначити, що Анна Корсун обожнює експериментувати зі стилями і образами. Зіркова красуня не раз змінювала зачіску, колір волосся та відверті вбрання, а фанати називають латекс, в якому виступає співачка, її "другою шкірою". Знаменитість полонила шанувальників образом попелястої блондинки з коротким волоссям, однак нещодавно перефарбувалася в блакитний, який також припав її численним фоловерам по душі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.