Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим фото, звернувшись до шанувальників за допомогою в дуже незвичайній справі. Так, артист вирішив поцікавитися, як доглядати за своїми "неслухняними" волоссям. Варто зазначити, що такий жарт - відсилання до коментаторів-хейтерів на сторінці Наді Дорофєєвої, які не раз писали, що зірковий красень точно ніколи не розчісується і рідко миє голову, та й взагалі, пора б йому підстригтися.

"Друзі, соромився запитати, але... а як доглядати за волоссям?))))", - поцікавився Дантес. Фолловери не пройшли повз: "мити його не тільки коли пісні випускаєш", "Ну дарувати квіти, компліменти робити😒", "Запитай у Кошового", "Мити😂", "Нічого складного, іноді мити, підстригати час від часу👌", "і так відмінно, не парся 🙏", "Зводіть їх в кіно 😂", "А чо, Надя не знає😂?", "Потрібно мити волосся шампунем! Якщо є можливість, можна купити кондиціонер для волосся.", "Спробуй його мити і розчісувати час від часу🤣❤️", "Можна спробувати подарувати квіти, зводити їх куди-небудь".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.