Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка одружена з російським виконавцем Владом Топаловим, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася з фоловерами милим відео, на якому з'явилася в розкішному образі.

Як видно, Регіна позує перед камерою у вузькій чорній сукні на бретельках, яка красиво підкреслила струнку фігуру і ідеальне декольте. Її волосся розпущене і акуратно укладене на одне плече, а на обличчі легкий денний макіяж, який телезірка так хотіла показати. Вона сидить перед камерою і як би кокетує, то посміхаючись, то стаючи серйозною. У підписі до публікації Тодоренко написала: "#шмексі makeup. Mua&hair – @yanabuzychkina". Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати новий пост Регіни, засипаючи її компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.