Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала кілька кадрів, які були зроблені на кухні, куди вона прийшла у дуже відвертому вбранні.

Як видно, модель зображена біля плити і навіть щось мішає в каструльці, при цьому вона зосереджено позує і дивиться в камеру. Як видно, на кухню Кортні прийшла у відвертій вечірній сукні смарагдового кольору, декорованій під зміїну шкіру. Цей наряд аж до самої попи оголив витончену спину і рельєфний живіт, а також підкреслив струнку фігуру. Її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кортні заявила, що готує чай. Шанувальники тут же кинулися обговорювати нове фото Кортні, засипаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.