Відомий український співак Melovin здивував українців приємною новиною. Переможець Національного відбору і учасник "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів - він став хрещеним татком для маленького хлопчика.

Скріншот, фото з Інстаграм

"Сьогодні 22 лютого 2020 рік! День усвідомлення і щастя! Я став хрещеним татом! Мій маленький принц! Леонід Ілліч! Рости здоровим і не бійся мріяти! Я буду завжди поряд", - написав артист під відео.

На відео Мел у темних окулярах і чорному пальто несе милючого малюка під дзвони колоколів. Схоже, для артиста це справжня подія у житті. Фолловери у захваті коментують відео з хрещення і не можуть натішитись, як Melovin пасують діти.

"Божечкииии, какая прелесть😍 Мэл и дети, что может быть милее", "Це наймиліше відео з всіх,що я бачила😍😍😍", "Уже представляю, как когда-то увижу такое же видео, но с твоим собственным принцом или принцессой💔😍🤧", "Поздравляееем😻😻😻😻😻🔥🙌", "ты будешь прекрасным папой!)". - пишуть на емоціях фани.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скріншот, фото з Інстаграм

Скріншот, фото з Інстаграм

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, cекс із Данилком, гей-спільнота та залицяння депутата - фіналіст Євробачення зважився на відчайдушні зізнання.

Знай.uа писав, Данилко схопив за дупу Кароль посеред Нацвідбору на Євробачення.