Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, та відео на якому вона виконує пісню "Закрили твої очі" у своєму новому Ювілейному турі.

Так, артистка приміряла на себе образ у ніжному боді з мереживом, поверх якого одягнула білу легку вуаль з об'ємними рукавами.

Тіна Кароль - Закрили твої очі #tinakaroltour2020 #tinakarol #тинакароль 📲 Квитки на концерти за посиланням у сторріс 📲 - написала вона під дописом

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях Тіна отримала масу компліментів та захоплень виконанням її пісні та від її образу. Деякі навіть почали запитувати переглянувши відео чи не страшно було Тіні виконувати падіння назад під кінець пісні... а інші не стримували своїх емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль здивувала фанатів своїми талантами, примірявши розкішний, жіночний образ

Також "Знай.ua" писав, що знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом з архівної фотосесії