Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом з архівної фотосесії, позуючи лише у відображенні дзеркала. Так, артистка показала, як сама собі робить вечірній макіяж, зробивши акцент на очах і відмовившись на цей раз від своєї головної фішки - яскраво-червоної фірмової губної помади.

"#tinakarol #тинакароль ph @kulakowskiy by #tinakaroltour2020", - лаконічно підписала кадр Кароль, зазначивши фотографа. Фолловери залишилися в захваті, адже раніше зіркова красуня не давала таких "уроків" з макіяжу: "Як можна бути такою богинею ? 🤤😻", "Красива 😍😍", "Око 😻🤤", "Вааааау 😍", "Не розтягуйте шкіру😌", "красииива🤤😍😍", "Які вії , Тінааа😍красуня ❤️", "Неймовірна 😍", "Ваааай, ну просто очей не відірвати 😍😍😍 @tina_karol", "Квіточка наша❤🌸", "ну, може все-таки б'юті блог, от як на фотках круто виходить🔥 @tina_karol", "Ти найкраща!!", "Приголомшлива 😻 еталон всього: і поведінки, і макіяжу, і подачі себе 💕 ідеальна жінка❤️", "Мої ненаглядні оченята кольору морського прибою".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.