Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, інтригуючи новим Ювілейним туром. Так, артистка приміряла жіночне шовкове плаття перлового кольору, заховипши шанувальників не тільки танцями на сцені, але і грою на баяні, що стало для багатьох несподіванкою.

Фолловери засипали свого кумира компліментами в коментарях: "Як гарнооо, Ви неймовірна ❤️❤️❤️", "захоплююся твоєю красою, моя маленька, але така сильна... 💔", "Богиня ❤️", "Такий жіночний образ коли ви граєте на баяні або акордеоні, не знаю як правильно називається", "Неповторна 🔥😍", "Наша королева😍😍😍", "Сильна дівчинка💔😻", "карколомна 😍❣️", "Ах яка жінка, яка жінка, мені б таку 🤣😍❤️", "Шикарна❤️", "Дуже гарна ♥️♥️♥️♥️♥️♥️. Тур дуже гарний", "ТІНА - НІЖНА КВІТКА української естради💞💎💞!!!!!".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.