Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати публіці веселе відео з гримерки, на якому її стриже молодий перукар.

Як видно на відео, Світлана сидить у кріслі майстра біля величезного дзеркала і щось дивиться в телефоні, а потім піднімає голову і дивиться на своє зображення, щось тихенько обговорюючи з перукарем. А хлопець акуратно стриже волосся зірки, хоча і робить це дуже цікавим способом. При цьому видно, що Лобода сидить в одному тільки чорному ліфчику, вона зосереджена і наче чимось схвильована. У підписі до відео співачка написала: "Стрижка стрижечка". Шанувальники зірки не пройшли повз і почали обговорювати відео Світлани. Треба сказати, що не всі повірили, що вона стригла своє волосся, деякі припустили, що вона в перуці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.