Популярна російська актриса Христина Асмус, яка одружена з відомим коміком Гаріком Харламовим, часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила привітати росіян з Днем захисника вітчизни – вона опублікувала миле фото, на якому позує в цікавому образі.

Як видно, Христина сфотографувала себе сама у власній спальні. На ній чорна кофточка, волосся розпущене і гарно укладене і прикрашене кокетливою шпилькою-зірочкою, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. Актриса дивиться в камеру і мило посміхається, а в підписі до фото написала: "Зі святом всіх справжніх чоловіків!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото. Деякі дискутують на тему її привітання і "справжніх чоловіків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.