Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компроментирующий кадр, позуючи в чорному прозорому боді та латексних ботфортах, ледь прикривши форми. Так, артистка привітала 23 лютого свою чоловічу аудиторію з Днем захисника Вітчизни, який святкують у Росії, в той час як в Україні День захисника України відзначають 14 жовтня.

"Свят не буває мало так що зі святом, дорогі чоловіки😉", - грайливо підписала кадр Maruv. Фолловери не пройшли повз, розкритикувавши дії Ганни Корсун: "В Україні таке свято не святкують!!", "14 жовтня Ань", "Ти з якої країни??? Яке свято? 😟", "З яким?", "З яким святом????", "23 це День Радянської Армії і Військово-морського флоту!Ви Звідти??", "Ось вона , абсолютна безпринципність .. немає слів . Могла б просто пропустити не акцентувати , але ні . В кишенях важче , а в голові і в душі порожнеча .. Егей ! Аня !Звідки ти ? Де ти ? З ким ти ? А хто тепер ти , Аня ?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.