Легендарний актор «золотої ери» Голлівуду Кірк Дуглас, який пішов з життя у віці 103 років, заповів все своє майно в 61 мільйон доларів на благодійність, не залишивши своєму синові Майклу Дугласу ні копійки.

Заощадження голлівудської зірки надійдуть в заснований Кірком і його дружиною Ганною Фонд Дугласа, мета якого - «допомогти тим, хто не може допомогти собі сам». Таким чином людина-легенда, відомий не тільки як кіноактор, знявся в майже сотні фільмів, а й як філантроп, продовжив справу всього свого життя і після смерті.

Батько Майкла Дугласа , американський актор Кірк Дуглас, який помер у віці 103 роки 5 лютого 2020 року, залишив сина без спадщини.

Британський таблоїд The Sun повідомляє, що Дуглас заповів передати 50 млн доларів з свого 60-мільйонного спадку на благодійність.

Зокрема, велику частину свого стану він заповідав благодійному фонду Douglas Foundation, співзасновником якого був практично 60 років. Фонд був створений з метою « допомагати тим, хто не може допомогти собі сам», а його основним завданням є поліпшення освіти і здоров'я, підвищення добробуту і «розвиток нових можливостей для дітей, в руках яких - наше майбутнє».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відомо, що фондом, як і раніше, буде керувати дружина Дугласа, Енн Байденс - американська благодійниця, продюсер і актриса.

Частина спадщини актора також буде спрямована в Університет Святого Лаврентія в Нью-Йорку для підтримки студентів із малозабезпечених сімей.

Видання відзначає, що поки невідомо, як буде розподілена інша частина спадщини - залишилися 10 млн доларів, і чи дістануться ці гроші дітям Дугласа - кінопродюсеру Джоелю Дугласу і телевізійному продюсерові Пітеру Дугласу, а також акторові Майклу Дугласу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пішов з життя легендарний голлівудський актор