Вперше російська співачка Ольга Зарубіна зізналася десять років тому, що справжній батько її доньки Кіри – Олександр Малінін. Зустріч родичів пройшла в ефірі шоу "Пусть говорят", але тоді зірка естради скептично поставився до одкровень колишньої дружини. Співак вважає, що Кіра народилася від іншого чоловіка, і відмовився проходити ДНК-тест.

Кіра Євдокимова в свою чергу заявила, що таке ставлення батька її глибоко зачепило. Тепер 34-річна жінка має намір захистити честь своєї сім'ї та подати на Малініна до суду.

"Він же кілька разів нас ображав публічно. Обзивав і проходимками, і злидарками, і безхатьками", - розповідала Зарубіна.

Варто уточнити, що так звана донька Олександра Миколайовича жила в США з 1991 року. Співак упевнений, дівчинка росла кинутою дитиною.

скріншот з відео "Пусть говорят"
скріншот з відео "Пусть говорят"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Нею ніхто не займався. Вона в 14 років пішла з дому, жила незрозуміло де і спілкувалася незрозуміло з ким. Доля незавидна. Першим бажанням було допомогти, прилаштувати, взяти участь в її житті. Я запросив її на гастролі. Вона приїхала до Санкт-Петербурга. Ми постаралися зігріти її своїм теплом. Вона мені розповіла, що не закінчила школу, деякий час спілкувалася з готами. У неї немає свого дому...", - зазначив Малінін.

"Все, що звучить з боку Малініних – чиста брехня. Нічого не оплачували. У народі склалася думка, нав'язана його дружиною – Еммою Залукаєвою, що я позбавила доньку батька. Його ніхто ніколи не позбавляв доньки. Якщо батько хоче спілкуватися, він в дошку розіб'ється, але вийде на зв'язок. Я мусила бігати за ним і на коліна падати?!" - відповіла ексдружина зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Малінін розкрив істинний характер Алли Пугачової.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальному російському співаку Сєрову дозволили виступати в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Малінін "увічнив" улюблену дружину на власному обличчі.