Відома українська співачка і акторка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня опублікувала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього зробила фанатам пропозицію.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в цікавому темній сукні-міді оригінального фасону, яка красиво підкреслила фігуру і вигини тіла. На ногах Наді колготки-сіточка і оригінальні чорні босоніжки на шпильках, вона стоїть біля стіни у спокусливій позі. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Мейхер написала: "З нами може бути по-різному. Жіночно сексуально, повсякденно, брутально, грайливо, або просто тепло і затишно @meiherbymeiher & @nadyameiher дбаю про нашу багатогранність. Що б Вам хотілося додати у бренд @meiherbymeiher?". Фанати не пройшли повз і почали писати свої пропозицію і компліменти для Наді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.