Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, презентував новий кліп зі своєю групою MOZGI під назвою "Девченка", який присвятив коханій. Так, артист вже встиг запустити кумедний челендж у популярному додатку TikTok, де "шльопнув" по сідницях Катю Осадчу на "Голосі країни", що не дуже сподобалося її чоловікові Юрію Горбунову і Насті Каменських. Також у челенджі взяли участь Надя Дорофєєва та комік Юрій Ткач. Варто відзначити, що всі знаменитості дружать між собою сім'ями.

"У Кого краще 1. @yuriy_tkach @nadyadorofeeva або 2. @kosadcha @gorbunovyuriy @kamenskux ?????🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑Трек #mozgi #дівчисько Mozgi “Девченка» ", - поцікавився Потап. Фолловери не пройшли повз, взявшись голосувати: "Надя і Юра♥️", "Ткач краще)👍🙌", "Всі красені 😂😍👍", "Всі відмінні 👌👌👌👌", "Ткач приколіст!", "Обидва крутяшні🔥🔥🔥", "Всі молодці😍👍👍👍 Всі круті😉", "Веселіше 👍🔥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.