Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливе фото, примірявши розкішний образ зі свого свіжого іспаномовного кліпу на пісню "Lollipop". Так, артистка позувала в чорній відвертій сукні, що всуціль складалася зі страусового пір'я, доповнивши яскравий образ вечірнім макіяжем, а також масивними сережками.

"Never stop following your dreams 💫(Ніколи не переставай слідувати за мрією)", - порадила шанувальникам Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасна Анастейша🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💓👄🍭", "Красуня неймовірна 💕", "Шикарна 😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Мм чорний лебідь.. мій улюблений образ🦢🖤", "DIVA⚡️🖤", "Ммммммм🌚 Блек Свон)", "Queen😍", " хороша до біса💔💔💔", "Прекрасна 😍❤️❤️💜💛😍💖", "🔥🔥🔥🔥Вау!!!! Настя,офігенне фото!!!!! 🔥🔥🔥🔥 @kamenskux".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.