Сандра Баллок була помічена на зйомках сцен для її майбутнього ще не названого фільму в Канаді, і схоже, що вона давала комусь точно знати, що вона думає про них.

55-річна акторка знімала сцени біля магазину, де її бачили, як вона несла чашку кави, перш ніж показати комусь середнього пальця, вона перекидала чашку, щоб саме обома руками виявити свою позицію, та переконатися, що реципієнт отримає її повідомлення.

Сандра Баллок, (Зображення: BACKGRID)
Сандра Баллок, (Зображення: BACKGRID)

У безіменному трилері Netflix також зійдуть Віола Девіс, Вінсент Д'Онофріо, Джон Бернталь, Річард Томас, Лінда Емонд та Емма Нельсон. Нора Фінгшайдт буде режисером, а Грехем Кінг продюсує фільм за сценарієм, написаним Mission: Impossible - Крістофером МакКуаррі Fallout. Сандра та її компанія «Фортіс Фільмс» також будуть співавтором цієї назви разом із Веронікою Феррес для будівельного фільму.

Сандра Баллок, (Зображення: BACKGRID)
Сандра Баллок, (Зображення: BACKGRID)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Майбутній фільм випливає з величезного успіху останнього трилера Netflix, у якому знялася Сандра, «Bird Box», який переглядали майже 26 мільйонів глядачів протягом перших семи днів після його виходу. Поки що ми знаємо про персонажа Сандри на ім'я Рут Слейтер, це те, що вона була звільнена з в'язниці після відбування покарання за насильницький злочин, але важко прийняти суспільство.

Вона стикається з суворим судженням своїх колишніх друзів та людей, яких вона знала, і вважає, що її єдина надія на викуп - знайти свою відсторонену молодшу сестру, яку вона змушена була залишити позаду. Наразі зйомки проходять у Ванкувері, Канада, і, схоже, ми можемо підготуватися до деяких досить інтенсивних протистоянь, судячи з цих перших знімків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стали відомі деталі четвертої "Матриці"