Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила романтичне фото з чоловіком Потапом, показавши, як їх спортивна сімейка тренується вранці під керівництвом персонального тренера. Так, артисти обрали для ранкових занять київський ботанічний сад імені М. Гришка, милуючись світанком і природою о 6 ранку.

"Це був чудовий ранок! Ранній, а від того такий солодкий😌 06:00 КИЇВ", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Видно по вас, що ви прекрасно не виспалися))))", "Постаріла....😒", "героїчні люди, звичайно ✊🏻", "Старість не радість 😃", "найкращі💕💕😻😻", "Молодець і ще Потапа і підтягує в спорт, йому це потрібно", "Клас👍", "Красуня🔥", "Сама себе у "порядок" привела 😍 і Потапа,аж помолодшав😊", "Ну обличчя прям змарніли. Ту мач 😁", "Невдале фото!!! Ретуш фото аж зашкалює... 😦 Обличчя такі худі😲😲😲", "Як багато в цьому житті залежить від жінки, від її характеру💪💪💪💪".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.