З'явилася інформація, що в Нідерланди на відомий пісенний конкурс Євробачення від Російської Федерації поїде уродженець України Олександр Панайотов.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Олександр Панайотов, фото: woman.ru
Олександр Панайотов, фото: woman.ru

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр став відомим після шоу "Народний артист" (2003 рік), де зайняв друге місце. Панайотов має відмінні вокальні дані, але мало хто може пригадати хоча б один хіт виконавця. З часів шоу про Панайотова забули, але в 2016 схудлий співак феноменально повернувся на сцену, взявши участь у російському "Голосі", де також посів друге місце.

Майбутній російський співак народився 1 липня 1984 року в Запоріжжі. Вперше він вийшов на сцену в 9 років з піснею "Прекрасное далеко", а в 10 років поступив до місцевої музичної школу. Вперше публічно на сцену міської площі Запоріжжя Панайотов вийшов 1 червня 1997 року з піснею Олександра Пономарьова "З ранку до ночі".

Після школи Панайотов поступив до Київського державного коледжу естрадного та циркового мистецтва, але не закінчив, тому що бігав по різних конкурсах. А в 2002 поїхав до Москви на "Стань зіркою", де увійшов в десятку. Зазначимо, що одним з суддів проєкту був головний пострадянський рок-експерт Сєва Новгородцев. Панайотов дійшов до фіналу. Після чого він повернувся до Києва, де вступив до Поплавського в Київський національний університет культури і мистецтв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Пісню, з якою артист виступить на музичному конкурсі, поки не представили. Однак відомо, що вибрати композицію для Євробачення Панайотову допоміг його продюсер Григорій Лепс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Jerry Heil лише в спідній білизні показала, як схуднути всього за два місяці, головний секрет красуні.

Як повідомляв Знай.uа Володимир Остапчук отримав синець від "авторитету", все через коронавірус.

Знай.uа писав, тримайся, Євробачення! Солістка Go-A зізналася, що дивуватиме світ.