Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з красунчиком, випустивши нову композицію "Арестован" і інтригуючи кліпом на неї. Так, партнером артистки виявився незмінний актор Роман Полянський, з яким Аліна вже знімалася в пристрасних роликах на пісні "Вова", "Брудні танці" та інших. Варто зазначити, що в новому ролику парочка зіграє Бонні і Клайда, про що шанувальники здогадалися за вбраннями артистів.

"Вже завтра #АРЕСТОВАН ❤️🖤❤️", - лаконічно підписала ролик Гросу. Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що вже сильно чекають на кліп: "Урааааа вже скоро повернення легендарного творчого тандему. 👑👀 Чекаємо чекаємо чекаємо)💐", "Красуня нереальна 😄😑😂😋😶😶💓❤😻", "Смілива😢😢😢", "Чекаємо🔥🔥🔥", "@alina_grosu Браво, Аліна!!!))))", "Ждьооомс😍😍😍", "З нетерпінням 😘😘".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.