Британська співачка Даффі наважилась розповісти свою найбільшу таємницю: якийсь час в минулому дівчину викрали, накачували наркотиками, ґвалтували та утримували.

Саме таку історію розповіла виконавиця одному із журналістів. Зовсім скоро у світ вийде великий і докладний репортаж, в якому публіка дізнається подробиці цієї історії та те, як співачка намагається прийти в себе. Відповідний допис Даффі розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Співачка Даффі, фото Wikipedia
Співачка Даффі, фото Wikipedia
Співачка Даффі, фото Wikipedia

Співачка Даффі вистрілила у нульових, тоді ж, у 2009, вона отримала музичну премію "Греммі". Останній її успішний студійний альбом "Endlessly" вийшов 2010 року. Після цього були зйомки в одному фільмі, після чого зірка зникла. Схоже, така перерва в кар'єрі пов'язана саме з трагічною подією та необхідністю реабілітуватись після пережитого.

"Як я можу співати з серця, яке розбите?" - прокоментувала свій емоційний стан Даффі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У своєму Instagram співчака написала пост, в якому розповіла, що скоро з'явиться сюжет про її історію, і, власне, вперше означила, що вона стала жертвою зґвалтування. Окрім того, співачка написала, що зараз вона знайшла в собі сили говорити, тоді як раніше, дуже багато днів і місяців вона обмірковувала про те, щоб зробити цю історію публічною, проте не наважувалась. Також співачка зізнається, що вона усвідомлює, що вона має голос - адже її популярність була високою, публіка любила її - проте страх і відчай не давали її висловити свої емоції і розповісти про свій стан.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше неповнолітня зірка мережі назвала своє зґвалтування "щасливим випадком".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка фільмів для дорослих звинуватила популярного співака у домаганнях: "Бив та рвав одяг".

Також "Знай.ua" писав про зґвалтування Роналду: адвокат зірки виступив із сенсаційною заявою