17-річна Діана Шуригіна з Ульяновська, яка прославилась після ток-шоу, де обговорювали її зґвалтування, назвала цю подію "щасливим випадком".

За інформацією російських ЗМІ, дівчина записала звернення до YouTube-блогера Мар'яни Рожкової, яка перед цим різко висловилась на її адресу.

"За що такі образи на мою адресу? и ж така ж як я, стала популярною в інтернеті через щасливий випадок", - заявила Шуригіна.

Жертва зґвалтування, судячи зі всього, натякала на стосунки Рожкової із популярним блогером на YouTube з псевдонімом Івангай. Суперечки між дівчинами розпочався після того, як 17-річна мешканка Ульяновська записала пародію на плачущу Рожкову.

Зазначимо, що Шуригіна в ефірі російського ток-шоу розповіла, як її зґвалтував 21-річний хлопець, якого кинули за ґрати. Після цього на неї почали масово підписуватись у соцмережах.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська акторка, письменниця і модель Джейн Фонда розповіла, як у дитинстві стала жертвою насильства.