Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. А нещодавно її колега по пісенному проекту, Дан Балан, з яким красуні приписують романтичні стосунки, виставив зворушливе відео, на якому співав зі своєю маленькою племінницею. Так, артист і маля навіть трохи підтанцьовували, а шанувальники порівняли їх новий "дует" з дуетом з Тіною Кароль, який так обожнюють фанати.

""У джазі тільки двоє".... а як дует назвемо?", - поцікавився Балан. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Дует в один мікрофон 2", "Бозееее, яка милотааааа😍😍😍", "Боже😍Дан який ти мілашний😁🥺А дует можна назвати "Дан і Сонечко" 😂❤️Маля ніби твоя дочка))", "Дан, у вас чарівні племінники😍", "Дует буде називатися два малюкаааа💔💔😍😍", "Ти такий справжній, завжди", "Дан, чого ви такі милі😍😍", "Милі 😍", "Яке тепле відео🙌🙈 прям наповнене любов'ю і добром💜", "Яка красуня, ой ні, не порахувала, дві гарнюні❤️💥", "Це так мило. Дуже зворушливе відео ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.