Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, презентував новий кліп зі своєю групою MOZGI під назвою "Девчонка", який присвятив коханій. Так, артист разом з солістом групи "Время и Стекло" Позитивом і іншими виконавцями позував в оточенні спокусливих дівчат, які гаряче рухалися на камеру в різній уніформі. Також Потап зняв кілька кумедних відео для популярного додатка TikTok, де не може відрити банку, відімкнути двері і забити цвях, а на допомогу йому приходять якраз красуні з кліпу.

"#моядевчонка Покажи свою дівчину 🔥 Знімай, в чому вона сильніша під наш трек в #тикток #tiktok 🍑", - запропонував шанувальникам Потап. Фолловери не пройшли повз: "Всі 3 прикольні. Потап, пісня нереально крута, адже дійсно дівчатка виконують таку роботу, що навіть у чоловіка не виходить зробити її 😉", "Потап цей прикид, ну прям твоє.", "А де ж Настя????", "І банок таких дуже багато...", "Настя сховалася за дверима.❤️❤️❤️", "Дуже 👍 пісня.", "@realpotap вогонь!!! Пісня, кліп просто супер !!", "Клас 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.