Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс забавним відео, на якому показала, як проводить романтичні вечори з чоловіком Володимиром Дантесом в їх новому заміському будинку. Так, артистка підловила коханого в піжамі бузкового кольору і бежевих капцях, з рушником на голові.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мій особистий секс-символ", - пожартувала Дорофєєва. Варто зазначити, що пара проводить більшість вечорів в затишній домашній обстановці, поїдаючи улюблені смаколики і переглядаючи різні телешоу. Фолловери просто обожнюють зіркову парочку, яка, до речі вже 8 років живе разом, адже закохані часто підтримують один одного на зйомках і важливих заходах. Приміром, у яскравому кліпі на хіт "Лох", артистка знялася у пікантній сцені з пристрасним поцілунком, цілуючись зовсім не з актором, а з коханим чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.