Свою політичну кар'єру музикант Сергій Шнуров почав з вульгарного анекдоту. Російські засоби масової інформації поширюють відео, на якому артист на засіданні, напевно, партії, розповідає непристойний старий анекдот.

Видання Life Shot, яке зняло цей момент, пише: "Перший анекдот Сергія Шнурова як політичного діяча. Звичайно ж, про повію". Можна помітити, що, коли музикант починає свою промову, жінка в залі його питає, чи можна розповідати цей анекдот. Шнуров відповів, що можна і продовжив. Його анекдот був про голосування за голову колгоспу. Всі підтримали кандидата Василя Івановича. Але один з присутніх був проти. Чоловік встав і сказав, що донька Василя Івановича – повія. Після чого встав Василь Іванович: "Хлопці, який наклеп! У мене ж син!" Після чого опонент відповідає: "Ну, я не знаю, я свою думку висловив".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, у політику пре ворог Волочкової.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Шнурова пробило на одкровення через Зеленського з Путіним.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Росії Шнуров і зірка "Голосу" потрапили в гучний скандал, помацала на очах у тисяч глядачів.