Як відомо, знаменита українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль, якій також приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, обожнює радувати фанатів новими знімками та різноманітними відеороликами в Instagram.

Так, цього разу зірка зняла вкрай спекотне відео, на якому демонструє свою шикарну фігуру в жовтій сукні, а також вихваляється власними грудьми, які ледь не випадають з сукні. Однак, не опублікувала його на власній сторінці в соцмережі. Щоправда, це не завадило його побачити фанатам, які злили його у на фан-сторінку, присвячену Кароль та Балану.

Варто зауважити, що на днях знаменитість також похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи на власному грандіозному концерті в довгому білому платті-сорочці, яке пізніше змінила на грайливий комбінезон кольору хакі. Так, артистка виконала хіт "Пупсик", засвітивши струнку фігуру, рухаючись у запальному танці.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.