Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона показала, як правильно прати одяг свого музикально колективу.

"Мій б'юті-блог. За час німецького туру з колективу відрахований костюмер. Згадала молодість, прання в раковині. Зате мої улюблені музиканти будуть задоволенні. Прасувати не контрафактними засобами - одне задоволення. Запах по всій ванній", - підписала ролик Лоліта.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка. Окрім цього, вони поділилися й своїми методами прати без допомоги машинки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще