Український популярний співак і улюбленець Світлани Лободи Макс Барських розповів про те, як його батько бив його в дитинстві. Він зазначив, що налагодити відносини не вдалося навіть у дорослому віці. Про це він розповів в інтерв'ю колишній нареченій Віталія Козловського "Ходять чутки".

"Тато часто бив маму і мене. У нього були реальні проблеми з алкоголем. Я часто згадую дитинство і дивуюся, як мені вдалося стати нормальною людиною. Я не звинувачую батька і матір, тому що все залежить від умов життя. Коли людина не може знайти своє щастя, він робить дивні і безглузді вчинки", - розповів він.

Раміна і Макс Барських, фото: Ходять чутки
Раміна і Макс Барських, фото: Ходять чутки

Артист відзначив, що його батько був дуже доброю людиною, але згубна залежність стала перешкодою для його розвитку. Він зазначив, що в свій час батько міг випивати стільки алкоголю, що ледве розмовляв.

Проте такий приклад батька допоміг Максу у дорослому житті завжди тримати себе в руках і не робити необдуманих вчинків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, в 2018 році Барських запросив батька знятися в кліпі на пісню "Лютий". Проте навіть після спільної зйомки їм не вдалося почати спілкування. Так, незабаром після зйомок батько помер, але це не зворушило Макса, тому що між ним і батьком була прірва довгою багато років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленець Лободи влаштував вечірку року".

Як повідомляв Знай. ua, колишня Козловського Раміна "розвела" улюбленця Лободи на одкровення.

Також Знай. ua писав, що Макс Барських готується зняти кліп-блокбастер в Голлівуді.