Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах. Так, артист вперше показав нову коханку, правда, не всю, а частково. Володимир виставив трепетне селфі з жіночою рукою, привітавши таким чином українців з першим днем весни і викликавши масу обговорень, в черговий раз навмисно привертаючи увагу до своєї персони.

"Весна - це Любов 💔", - поділився емоціями Остапчук. Фолловери не пройшли повз, розкритикувавши шоумена: "Молодець Вова дітей залишив нові будуть. А потім в 50 років давати інтерв'ю будеш мене ніхто не любить ніхто не приголубить піду я у садочок наімся червачків", "Лєна я за Вас рада. Він Вас не вартий", "Самозакоханий !!!!", "Ви мене звісно вибачте, діло ваше та включіть трішки емоційний інтелект, ви не так давно розлучились, можна з такими постами зачекати, подумайте не тільки про себе.", "У нього вже давно стосунки з Христиною))", "А любов це відповідальність, порядність.. А не лише бездумне захоплення.".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Втім, фанати вже давно розсекретили жінку-інкогніто: нею виявилася 33-річна нотаріус на ім'я Христина, яка ніколи не була заміжня, без дітей. Пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Жінка не переживає через те, що почала стосунки з одруженим чоловіком, у якого є діти, а навпаки, активно натякає на їх з Володимиром роман кадрами з спільного відпочинку, а також фотографіями подарунків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.