Українська співачка Ані Лорак, яка вже давно прописалася в Росії, віддала доньку колишньому чоловікові Мурату Налчаджіоглу. З Instagram-сторіс Мурата можна зробити висновок, що його спільна з співачкою дочка 8-річна Софія зараз знаходиться в Києві.

Як відомо, подружжя розлучилося кінці січня минулого року, після 10 років шлюбу, хоча про сварки в їх відносинах говорили вже давно. Причиною розриву стали зради чоловіка, тоді як співачка рідко була вдома з сім'єю. Після розлучення Ані Лорак остаточно перебралася до Росії і навіть знайшла нового чоловіка – 26-річного Єгора Гліба, якого кілька разів показувала своїх соцмережах. У пресі писали, що Мурат навіть збирався судитися з колишньою дружиною за майно, однак передумав це робити.

Мурат Налчаджиоглу з донькою, фото з Instagram-сторіс
Мурат Налчаджиоглу з донькою, фото з Instagram-сторіс

Таким чином загальна донька стала єдиним, що пов'язує колишнє подружжя. Дівчинку Лорак віддала в елітну московську школу, тобто вона живе з мамою в Росії. Але, схоже, зірка не залишає Софію без уваги тата і дозволяє їм спілкуватися. Це доводять і нові сторіс у соцмережі Мурата. Проте, не зрозуміло, чому дівчинка зараз в Києві, адже в розпалі навчальний процес. Можливо Ані Лорак віддала дочку батьку, поки проводить час з новим чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.