Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила компрометуючий кадр і заінтригувавши шанувальників новим треком під назвою "Новая сила киски". Так, артистка презентувала відверту обкладинку даного витвору, засвітивши оголені сідниці крупним планом в яскраво-рожевих еротичних стрінгах.

"Вже цієї п'ятниці @shlakoblochina вийде в світ 🔥", - пожартувала Анна Корсун. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его 18+". Фолловери не пройшли повз, ошелешені таким сміливим постом були навіть подруга Леся Нікітюк і Володимир Остапчук: "Бльо😆😆😆", "🔥🔥🔥 6 березня - чоловіче свято", "Всі ми розуміємо про що у вас пісні, вони навіть іноді подобаються, але це фото реально деградуюче. Вибачте, але,якщо важлива думка деяких фанатів, прислухайтесь...", "занадто відверто, навіщо? привернути увагу? мені не подобається, навіть не гарно (", "Ну це вже взагалі! Ти що кицька? До такої міри епатаж вже занадто!", "Яка складна конструкція😂", "Це жах якийсь, а не творчість...що далі, порно?! Жесть..", "Ну це щось вже з кліпів Ліндемана! ))".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.