Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, позуючи у відвертій білизні лимонного кольору, стоячи у ванній. Так, артистка зізналася, що саме збиралася відпочити на морі, проте рідні та близькі умовляють її не летіти з України, адже весь світ стурбований епідемією нового виду коронавіруса COVID-19, яка спалахнула в Китаї наприкінці 2019 року і встигла охопити вже 60 країн.

"🗺ЛЕТІТИ ЧИ НЕ ЛЕТІТИ🗺
Один зі способів очищення і відновлення для мене (впевнена, що і для тебе) — вода. Вкрай рідко приймаю ванну зі зрозумілих еко-причин. І після всього потоку подій і коментарів, в яких я скупнулася, так хочеться повідмокати в морі. Але всюди паніка з приводу ТОГО САМОГО вірусу, інформацію про який, очевидно навіщось сильно роздувають. Знайомі відміняють польоти, віддають квитки. А у мене за довгий час перший вихідний тиждень!
От ви би що обрали: тусити вдома чи таки наважилися би летіти?", - вирішила поцікавитися у шанувальників Яна Шемаєва. Фолловери взялися коментувати пост зіркової красуні, однак їх думки сильно розділилися, адже багато хто став відмовляти співачку, в той час як інші закликали нічого не боятися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.