Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з Парижа, відправившись відвідати легендарний Лувр. Так, артистка зізналася, що музей закрили, адже весь світ стурбований епідемією нового виду коронавіруса COVID-19, яка спалахнула в Китаї наприкінці 2019 року і встигла охопити вже 60 країн. Сама ж Світлана закликала прислухатися до порад лікаря Комаровського, дотримуватися елементарної гігієни, не панікувати, зміцнювати імунітет. Втім, співачка все ж прогулялася по казковому місту в захисній масці. Варто відзначити, що Лувр дійсно закритий з 1 березня на певний термін. В музеї працює безліч співробітників, які дуже хвалюються за своє здоров'я, адже з першими потепліннями очікується неймовірний наплив туристів. За даними агентства France-Presse на 2 березня, у Франції зафіксовано 130 випадків зараження коронавірусом.

"Лувр закрили. все тривожніше щоденні новини. друзі , якщо ви подорожуєте, почитайте про правила профілактики , про безпеку в літаках ,про маски, санітайзери. сьогодні все це має величезне значення і може вберегти вас від неприємних наслідків .
гігієна!!!! Це наше все .
@doctor_komarovskiy 👈
#життя
#здоров'я ❤️
бережіть себе, будь ласка", - поділилася порадами Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ось Комаровський як раз говорив, що здоровій людині маска не потрібна. Тим більше на свіжому повітрі.", "А Лувр по понеділках завжди закритий😻", "Найкраще зараз не відвідувати людні місця і тим більше не їздити за кордон. Беріть себе і своїх близьких!!!", "Свєта, куди ж ти поїхала.....😱", "Свєта, бережіть себе 🤞🏻❤️", "Свєта, повертайтеся додому ❤️🙏".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.