Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, поділившись важливою інформацією з українцями, адже весь світ стурбований епідемією нового виду коронавіруса COVID-19, яка спалахнула в Китаї наприкінці 2019 року і встигла охопити вже 60 країн. Так, артистка зізналася, що повершувшись з Парижа 1 березня, їх перевіряли на наявність температури просто в літаку, однак зазначила, що паніка навколо нового вірусу занадто перебільшена, адже і від ускладнень грипу помирають безліч людей. Ольга порадила шанувальникам дотримуватися елементарних правил гігієни, зміцнювати імунітет і користуватись захисними масками в місцях великого скупчення народу.

"Важливо! Моя думка про коронавірус", - поділилася думками Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Як завжди в точку. Спасибі за інформацію . Про це можна прочитати скрізь , але я почув від тебе .", "Вийди звідси, коронавірус😂", "Дякую❤️❤️", "Ось вашу думку почула! Тепер мені ясно чого ви їздите за кордоном, по містах, і не боїтеся 👍", "Ура, є адекватні люди! Це все розводять з цим вірусом", "Я підтримую👍👍", "Розумниця👌 спасибі", "👑 вірус якийсь ХАЙПОВИЙ 🌡️🤧🤕😷😇💞", "💖 все вірно 💖".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.