Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи в ботанічному саду і примірявши пухнастий прозорий дощовик, а також ніжне плаття молочного кольору з дрібним квітковим принтом. Так, артистка доповнила наряд фірмовим вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою, не забувши про зачіску "голлівудські локони".

Фолловери не пройшли повз, захопившись незвичайною фотосесією: "справжня «Біла світла королева». Це не казки⭐️❤️🙏🏻","Полюс моего притяжени ты и только ты без сомнения💖🔥, "яка неймовірна 😻😻😻", "Яка казкова красуня 😍😍😍❣️", "Одним кадром😍😍😍 Чарівно🥰", "Що значить весна прийшла молодець так тримати👏👏👏🙌", "Красива 🔥", "Красаа😍", "Фіалка😻😻", "Серйозно", "Тінаа", "Фото суцільний кайф 😍😍😍❤❤❤".

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Були і ті, хто хвилювався за Кароль: "дуже Сумна", "Втомлений вигляд.", "У Вас печаль в душі!" "Тіна щось недобре виглядаєш! Що з тобою?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.