Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне свіже фото, позуючи між зйомками гумористичного шоу "Ліга Сміху", де стала однією із зіркових тренерів. Так, артистка приміряла розкішну бежеву сукню з "хижим" леопардовим принтом, доповнивши образ блейзером-оверсайз і блискучими туфлями на підборах.

"Мої дорогі, чекаєте на новий сезон Ліги Сміху? Повірте, це буде дуже смішно! )))
з 6 березня о 20:15, кожну п'ятницю на 1+1 💋", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Боже, Наташа💔😭🤒", "Сног шебатільная 🔥😍❤️👍💞😘😘💞👍❤️😍🔥", "Красунечка улюблена❤️❤️❤️", "Кіса❤️", "Наталія👍", "Класна ❤️❤️❤️", "Як завжди ,красива", "Наташа, ви, така класна, я вас люблю", "Ви красуня і трудяжка❤️👍 і така природна❤️❤️❤️", "Красоточка😍😍".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".