Російська блогерка Катерина Діденко, яка позиціює себе "аптечним ревізором" і показує своїм підписникам хімічні експерименти, спричинила загибель гостей на святкуванні свого дня народження. До таких сумних наслідків призвів хімічний дослід з сухим льодом.

Учасники вечірки в одному з банних комплексів Москви висипали в басейн близько 25 кілограмів сухого льоду. Сухий лід - це заморожений двоокис вуглецю, який при кімнатній температурі швидко перетворюється у важкий вуглекислий газ, висока концентрація якого становить небезпеку для людського організму. Кілька учасників вечірки стрибнули в басейн і відразу ж втратили свідомість. В результаті такого експерименту, троє осіб загинули і п'ятеро постраждали. Одним із загиблих виявився чоловік іменинниці, саме він і організував "сюрприз" з сухим льодом.

Ця трагедія стала головною темою чергового випуску ток-шоу "Пусть говорят", в якому також взяла участь Анна Ісаєва.

Ісаєва звернула увагу на те, що один з гостей вечірки перед трагедією підбадьорив інших словамито тут найсміливіший?". Після цього молоді люди почали стрибати в басейн з сухим льодом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За її словами, молодий чоловік, який стрибнув у воду першим, вважав себе найсміливішим, в результаті чого став першим потерпілим у цій трагедії.

"Дуже боляче втрачати близьких! Знаєте, я вчу свого сина акуратності і навіть боягузтву. Я вважаю, що деколи не можна бути сміливим. Потрібно розуміти, що деколи ти ризикуєш життям", - пояснила Ісаєва.

Анна Ісаєва, Фото:instagram.
Анна Ісаєва, Фото:instagram.

Вона також закликала всіх батьків прищеплювати своїм дітям ідею, що іноді слід відступати, щоб уникнути непоправних рішень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вечірка відомої блогерши завершилася трагедією і загибеллю гостей

Як повідомляв портал Знай.ua, хлопець загиблої в московській бані дівчини прокоментував інцидент

Також Знай.ua писав, блогерка угробила чоловіка і попросила допомоги в Instagram