Відома інста-блогерка Катерина Діденко влаштувала вечірку з приводу свого 29-річчя, захід проходив у Москві, в банному комплексі. Чоловік дівчини хотів влаштувати сюрприз і доставив на вечірку штучний сухий лід, який за задумом повинен був перетворитися в ефектний пар. Однак ця ідея обернулася страшною трагедією – коли гості стрибнули в басейн з висипаним туди сухим льодом, то почали синіти і втрачати свідомість.

Спочатку російські ЗМІ і телеграм-канали повідомляли, що загинула і іменинниця, проте Катя жива, а от її чоловік в реанімації. Зараз відомо, що медики продовжують надавати допомогу постраждалим, деякі досі знаходяться без свідомості. Також, як повідомляють у соцмережах, при отруєнні в банному комплексі в Москві загинуло 2 людини, постраждалих на даний момент – 6. Гості вечірки загинули і постраждали через набряк легенів, який наступив у результаті отруєння чадним газом. Справа в тому, що, коли сухий лід кинули в басейн, відбулася реакція з водою, виділився вуглекислий газ, а вони про це просто не знали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих були в лікарні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.ua" писав, що в жахливому пожежу в коледжі Одеси загинула викладачка.