Молодий чоловік загиблої на вечірці блогера Катерини Діденко дівчини розповів місцевим журналістам, що все, що сталося розцінює як нещасний випадок. Він звернувся до всіх з проханням нікого не звинувачувати і не карати за цю трагедію.

У той день 29-річна московська блогерка Катерина Діденко відправилася святкувати день народження в колі своїх близьких. Компанія вирішила висипати близько 25 кілограмів сухого льоду в басейн. Однак закінчилися такі експерименти дуже сумно. Сухий лід вступив з водою в хімічну реакцію, в результаті чого загинули троє людей, серед них і чоловік блогерки.

Скріншот: YouTube
Скріншот: YouTube

Зазначається, що серед причин смерті називають задуха, а також отруєння. Також з'явилася версія, що загиблі гості захлинулися водою, втративши свідомість. Проте фактом залишається те, що, здавалося б, невинна витівка закінчилася загибеллю трьох людей.

Слідчий комітет за фактом події порушив кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності. Наразі правоохоронними органами з'ясовуються обставини події. Пізніше Катерина Діденко звернулася до своїх підписників в Instagram і попросила поради. Блогерка цікавилася, куди можна звернутися за психологічною допомогою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скріншот: YouTube
Скріншот: YouTube

Скріншот: instagram.com/didenko.katerina
Скріншот: instagram.com/didenko.katerina

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, премія Дарвіна за три смерті — блогерка стерла з лиця землі чоловіка і попросила допомоги в Instagram

Як повідомляв портал "Знай.ua", складки на животі зникнуть миттєво, кращі способи схуднути до весни

Також "Знай.ua" писав, до чого може призвести постійне недосипання: рак, хвороба Альцгеймера і коротке життя