Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз разом з дружиною сидить у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз виконавець приголомшив публіку яскравим кадром, на якому його можна побачити у компанії двох брюнеток. І в одній з них складно відразу впізнати Настю.

Як видно, подружжя гуляє на вулиці разом з Ганною Завгородною, яка є дружиною Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. Видно, що друзі весело проводять час, дівчата йдуть трохи попереду. Каменських вийшла на прогулянку в яскравому жовтому спортивному костюмі з толстовкою оверсайз і розпущеним волоссям. Аня вбрана в штани кольору хакі і теплий світлий светр. А ось Потап у світлому вбранні спортивного стилю і з шапкою на голові, він забавно підніс руки вгору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.