Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала шанувальників фотографіями з цікавого місця, на яких позує в найрізноманітніших позах. Схоже, вона вирішила відпочити і відправилася в неймовірно красиве місце у горах, і звичайно ж поспішила влаштувати фотосесію.

Як видно, на першому фото Лобода позує, сидячи на скелі в позі лотоса. На прогулянку вона вийшла в тісних темних лосинах та чорній футболці, поверх якої накинула сіру безрукавку. Її волосся розпатлане вітром, а на очах темні окуляри. На другому фото Світлана встала в цікаву позу з задертою догори ногою, це нагадує шпагат. На третьому знімку артистка вже просто сидить, але широко розсунула ноги. У підписі до фото зірка написала: "Не важливо де ти. Просто кайфуй і отримуй задоволення від усього, що тебе оточує. Світ такий гарний".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.