Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром, позуючи на ганку будинку і показавши, як зустрічає теплі весняні деньки. Так, артистка приміряла чорну футболку-оверсайз, масивні білі кросівки, футболки з прозорою вставкою, бомбер і кепку, засвітивши струнку фігуру. Варто відзначити, що шанувальники також звернули увагу на "відсутність" правої руки Наді, яка, скоріш за все, застрягла в рукаві.

"Весна 💖", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Де рука?🤔", "БОЖЕЕЕ, ЯКА Ж КРАСИВА 🥰♥😘", "Надя, Надя.....не можна бути такою красивою ....😂😂😂", "А ми на стилі 🌸🔥", "
Куди сходи з дверима поїхали", "Найідеальніший,лук на весну😍", "ТАКОЮ КРАСИВОЮ МОЖЕ БУТИ ТІЛЬКИ НАДЯ💚🌿", "На спорті💪🏻♥️", "Стиль ДОДО! ❤️", "Яка гарна 🤩😍", "Красуня 😍😍😍бест❤️", "А де рука друга ?", "Вау яка красуня💖💖💖💖", "Яка ж ти гарна😻😻😻🔥❤️".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.