Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, поділившись важливою інформацією з українцями, адже весь світ стурбований епідемією нового виду коронавіруса COVID-19, яка спалахнула в Китаї наприкінці 2019 року і встигла охопити вже 60 країн. Так, артистка пізніше додала ще й факт про те, що 30 мільйонів осіб хворі на Снід, проте більшість людей навіть не використовують презерватив, щоб оберігатися, відзначивши таким чином, що паніка навколо нового і незвіданого завжди перебільшена.

"😂😂😂", - підписала кадр Полякова. Фолловери не пройшли повз: "А ще повно туберкульозних і всім по барабану... за психів взагалі краще мовчати ) і маски з космічною вартістю, так що майстри манікюру за голову хапаються))))", "Просто хвора тема. Не розумію чому люди такі легковажні в питаннях власного здоров'я на хвилинне задоволення.", "Зовсім не смішно", "Правда як же всі бояться коронавірусу,а інших хвороб не бояться,дивні люди", "50 % просто хворі на голову", "Якось взагалі не смішно👍👍", "Актуально як ніколи😂😂😂 👌 Просто презирватив на морду не натягнеш, що б всім було видно що ти в темі😂🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.