Відомий український композитор, співак, шоумен і продюсер Андрій Данилко, якого знають і люблять під сценічним ім'ям Вєрки Сердючки, відверто розказав про теплі стосунки з акторкою Інною Білоконь, яка відома публіці як мама Вєрки.

Про це стало відомо завдяки випуску програми "Слава+".

Зізнання вийшло несподіваним, в рубриці "Збреши мені", де Андрій Данилко повинен був говорити неправду. Ведучий поставив артистові пікантний питання, яке давно цікавило шанувальників:

"У вас був роман з мамою Вєрки Сердючки?" (Інною Білоконь).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Андрій Данилко єхидно посміхнувся і відповів: "Ні". Однак, добре поміркувавши над своєю відповіддю і зрозумівши, що він вибовкав зайве, він засміявся і сказав: "Ось це я ляпнув, звичайно".

Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ
Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ

Під час інтерв'ю музикант вирішив повідати і про першу зустріч з Інною Білоконь. Тоді, зізнався Андрій Данилко, вона йому зовсім не сподобалася, як і він їй, це була "повна антипатія".

"Я думав: "Боже, шо це?" і також думала вона. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецький светр, міліровка... І я теж був красень, спеціально одягав більшу куртку, щоб здаватися більше. Тому що без неї я був худий, реально швабра", - поділився спогадами Андрій Данилко.

Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ
Андрій Данилко, фото: Люкс ФМ

Нагадаємо нашим читачам цікавий факт, що Андрій Данилко знайомий з Інною Білоконь близько 20 років і вважає її дуже близькою людиною. Вони починали свої стосунки зі звичайної дружби, яка з часом переросла на міцні почуття. Пара не тільки їздила разом на концерти і гастролі, а також досить часто подорожувала. Данилко і Білоконь практично "не розлий вода".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 105-а дівчинка на побігеньках, - перша жінка "Вєрки Сердючки" Андрія Данилка дала відверте інтерв'ю.

Як повідомляв Знай.uа Go_A пролетить на Євробаченні? Озвучено тривожний прогноз.

Знай.uа писав, Нікітюк "кльово потусила" на паті в Андре Тана і залишилася з дитиною на руках.