Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зірка показала зухвале фото з актором Романом Полянським, який знявся в кількох її кліпах.

На новому знімку співачка й актор з'явилася в образах з кліпу, де грали таких собі Бонні і Клайда. Аліна позує в червоній кофтині з хусткою на шиї і червоним беретом на голові. Її волосся красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, вона з викликом дивиться в камеру. Роман на фото в темному костюмі трійці з білою сорочкою і червоною краваткою, вона також дивиться в камеру. У підписі до фото Гросу написала: "«Грязные танцы», «Острые козырьки», «Бони и Клайд» вже були. В образах яких героїв ви б хотіли нас ще побачити?". Шанувальники в захваті від нового кліпу Аліни, співачку засипають компліментами в коментарях до публікації. Однак деякі шанувальники схвильовані, зірку запитують, чи не ревнує її чоловік до Полянському.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.