Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, показавши, як кардинально змінила імідж. Так, артистка попрощалася з довгим волоссям, зробивши каре і омбре, позуючи в чорному облягаючому платті з глибоким декольте і засвітивши груди.

"❤️Каре, омбре і день народження @tv_domashniy ❤️
Ура🥳🥳🥳Як вам моя нова стрижка?)", - поцікавилася Гросу. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "З довгим волоссям було краще👌", "Нащоооо,Алінааа", "Вітаю!!!))Аліночка, дуже класно, тобі личить,красуня!!!)Шикарна!!)))👌", "Жааалко.. таке шикарне волосся, довге😍 АЛЕ! Це ваш вибір!)", "Я думаю тобі та лисою було б красиво 😉👍", "З довгими було краще🙄", "Огоооо 😍 так красиво 😍😍 а чоловік як відреагував на цю красу??😍😍😍", "Дуже круто,але і з волоссям ви крута👍👍😍", "Классс", "Прекрасна🤗❤️".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.