Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, примірявши сукню молочного кольору і доповнивши ніжний образ макіяжем з яскраво-червоною губною помадою. Так, артистка згадала, як раніше називався її електронна скринька, коли всі намагалися бути дуже оригінальними і замість імені та прізвища перетворювалися на супергероїв, "стервочок" і казкових персонажів.

"Ви пам'ятаєте часи, коли електронні скриньки було модно називати різними ніками? 🤪📧 У кого troll, у кого princess, у кого Batman )))) У мене був lady2332)))) 🙈 Але потім стало безглуздо і ніяково і я зробила прізвище 📬 Зізнавайтеся, у кого які були? Чи може досі є?))))) Мене завжди смішить, коли яка-небудь серйозна тітонька дає мені свою електронну адресу stervo4ka74 😂 ", - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз: "Ящик ще добре, ось ніки в асьці - реальна тема", "Використовую як основний ящик it.was.a.joke@... для ділового листування вже більше 15 років.", "У мене був sweet_girl 🤦🏽‍♀️😂😂😂", "Червона помада тобі взагалі звичайно до лиця)", "Гарна дівчина !!!🤙", "Яка ви красива❤️", "Звичайно ж був) malishka1228 😀".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.