Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, повідомивши шанувальникам радісну новину - виявляється, її останній альбом "SOLDOUT" отримав свій перший "платиновий диск" в рамках музичної платформи Sony Music Russia. Так, на ролику відображена провокаційна обкладинка альбому, де артистка тримає губами лезо, даючи можливість послухати уривки всіх треків і обрати улюблений.

"Альбом SOLDOUT отримав свою першу платину 🔥🔥🔥спасибі, що качаєте і слухаєте нас. Кайф!!!!", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Гірше, ніж H2Lo(( пісня Хіросіма це взагалі що🤦🏻‍♀️ чий голос😏 тільки Казковий будинок, Поганий і іноді Новий Рим слухаю. (А я один з найвідданіших фанатів), але це жесть😭", "Ураааа!!!!🔥Мої вітання 🥳🤩🤩🤩Тільки вперед і тільки до кращого 🙌☄️❤️", "Слабкий альбом як на мене! Звучання не сподобалось, занадто багато автотюна!", "Гірше ніж H2Lo", "Провальний альбом 💁‍♂️", "Зараз Тілль наслухається ,знову що-небудь викине.", "Платинова наша 💎".

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.